Modellek a szabadban

Velem is gyakran előfordult, hogy szabadtéren akartam fotózni, kimentem a modellel, és valami, vagy valaki (esetleg valakik) közbejött - szó szerint! Befeszült a modellem, és az egész fotózásnak lőttek - ilyenkor nem profi modellekkel, hanem a mindennapi megrendelőimről írok! Ezért is találtam ki a Selfie Gardent - itt nyugodtan alkothattok, anélkül, hogy bármilyen nem várt eseménytől kéne tartani - elég ha egy családfotózásnál a kisgyerekhez odaszalad egy póráz nélküli kutya, és a gyerek megijed, elkezd sírni...Itt arra is van lehetőség, hogy teljesen egyedül legyetek a kertben.

A fény

Fotósként pontosan tudom, mennyire fontos a fény jelenléte, dinamikája egy kép elkészítésekor. Vannak olyan témák, melyek szinte csak szabadtéri fotózás alkalmával teljesülnek ki egészen, van ami csak műteremben mutat jól, és olyan is akad, amely minden helyszínen megállja a helyét.

 

Biztonság

Bátran szabadjára engedheted akiket a legjobban féltesz - itt nem jön erdei biciklis, póráz nélküli, nem kívánatos kutya, másik kiránduló csapat... A biztonság felszabadító érzése felhőtlenebb fotózást eredményez.